.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Hasznosságát tekintve élenjáró rendezvénytípusunk a szakmai konferencia. Részben azért, mert rengeteg információ cserél ilyenkor gazdát, másrészről az egy szakmában dolgozok ilyenkor lehetőséget kapnak kapcsolatépítésre, személyes beszélgetésekre. Ezen rendezvények könnyen támogathatók szponzorokkal, a szakma termékeiről és szolgáltatásairól így közvetlenül tudunk képet adni a résztvevőknek. A szponzorok felkutatásáról és megbízásokról is mi gondoskodunk!
A konferenciák költségkerettől és szponzorációtól függően az egyszerűtől az igazán extravagánsig terjedhet. Lehet ez egy néhány fős szakmai konzultáció egy prémium helyszínen és lehet egy akár több ezer fős kongresszus színpad-, hang- és fénytechnikával, LED fallal. A prezentációk begyűjtése és összeállítása is a mi feladatunk, így Önnek ezzel sem kell foglalkoznia!
Jelen helyzetben elterjedtek az online konferenciák, de mi ezeket is fel tudjuk dobni. Regisztrációs rendszerrel, az előadók online térbe mozdításával egy élvezhető, minden igényt kielégítő konferenciát szervezünk, bár a személyes találkozások ebben az esetben sajnos elmaradnak, de a kapcsolattartás és információáramlás garantáltan biztosított! Amennyiben ismét engedélyezik az élő konferenciák szervezését, a biztonságról is gondoskodunk. A helyszín megfelelő távolságtartással történő berendezésén, a kihelyezett fertőtlenítő állomások és előszűrés biztosításán kívül saját tulajdonú, professzionális levegőfertőtlenítővel is rendelkezünk, mely folyamatosan fertőtleníti a terem levegőjét.

Top ajánlatok

Szakmai rendezvények, kongresszusok szervezése