.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Ügyfeleinket meg kell becsülnünk, ők hozzák a bevételt, ők viszik jó hírünket a piacon. Ügyfeleink elégedettsége mindennél fontosabb! Szervezzünk nekik rendszeresen kulturális programot! Lehet ez egy szimpla borvacsora vagy egy szakmai előadással összekötött több napos vidéki összejövetel is. Tapasztalataink szerint a vendégek mindig többre értékelik a több napos programokat, mivel ezzel is kicsit kimozdulnak a mindennapos rohanásból, nem kell este azon gondolkozniuk, hogy megihatnak-e egy pohár bort, stb. Tévhit, hogy csak drága helyeken és sok pénzből lehet izgalmas és tartalmas programot csinálni!
Természetesen a program kiválasztása függ az üzleti kapcsolat minőségén kívül az ügyfelek korától, érdeklődési körétől, játékokra való hajlandóságáról, és még sok minden mástól. A legfontosabb, hogy olyan programot szervezzünk, amin mindenki jól érzi magát és egy pozitív élménnyel legyen gazdagabb, melyre bármikor később visszagondolva jó érzésekkel tölti el. Mert ezért csináljuk! Egy jól sikerült összejövetel hosszú ideig kapocs lehet eladó és vevő között!
Magyarországon rengeteg szállodával és szabadidős helyszínnel állunk kapcsolatban, így minden stílusban és költségkerethez tudunk élménnyel teli programot szervezni. A Kapcsolat menüpontban kérhet személyes konzultációt!
Ügyfelek elkápráztatása