.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Egy új termék vagy szolgáltatás bevezetése nem a bemutatóval kezdődik. Gazdasági számítások, piackutatás és pozicionálás előzi meg a közönségnek történő bemutatást és egyéb marketing tevékenységeket. A termékbemutatón már a kész és piacképest terméket mutatjuk be, annak minden előnyét előtérbe helyezve, úgy, hogy a vásárlókból/viszonteladókból pozitív érzéseket és érzelmeket váltson ki az első találkozás a termékkel.
Cégünk bár a rendezvényre specializálódott, de jelentős tapasztalattal rendelkezünk a termék bevezetésének korai szakaszához is. Ide tartozik a grafikai tervezés, a nyomdai munkák, a Social médiás megjelenések kezelése, a reklámfotózás, reklámfilmgyártás, stb. Mindezen tudás birtokában felelősségteljesen vállaljuk a termék komplett bevezetését, így Önnek nem kell a különböző szakmák képviselőivel külön-külön tartani a kapcsolatot!
A termékbemutatót a termékhez igazítjuk, mind dizájn, mind költségvetés oldalon. Hogy ez mit is jelent? A marketing költségek és a termék pozicionálásának függvényében meghatározzuk a bemutatásához legjobban illő helyszínt, szükség esetén díszletet, kifutót építünk, a helyszín berendezését a termékhez igazítjuk, így egy igazán harmonikus és mindenkit lenyűgöző összképet kapunk, mely segíteni fogja a termék iránti pozitív attitűd kialakulását.

Tekintse meg aktuális ajánlatainkat!

Stacks Image 7