.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Prémium rendezvények Budapesten
Exkluzív balatoni csapatépítés
A Balaton
Perzselő napsütés, nyüzsgő tömeg, lángos illata a levegőben. Ilyen a Balaton nyáron. De milyen a többi évszakban? A nyugalom szigetévé válik, ilyenkor tud igazán kibontakozni, mutatja meg építészeti örökségét, festői környezetét teljes valójában a Bala- ton északi partjának fővárosa, a gyógyvizeiről is ismert Balatonfüred.
Rendezvényszervezés Balaton
A helyszínről
A négycsillagos Anna Grand Konferencia és Wellness Hotel, Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el. A Balaton-part a híres Tagore sétánnyal 100 méterre található a szállodától, északról pedig a füredi kiserdő határolja az 1,7 hektáron fekvő műemlék épületegyüttest. A szállodában a pihenést és feltöltődést szolgálja az 1200 nm-es wellness részleg szaunavilággal, spa és beauty részleg és thai masszázs központ. Remek lehetőséget nyújtanak a közös kikap- csolódásra a bowlingpályák, valamint kávézó, cukrászda és étterem várja finomságokkal az ide látogatókat.

Exkluzív rendezvény a Balatonon
Balatoni rendezvény
Anna Grand Hotel rendezvény
Balatoni rendezvények
Exkluzív csapatépítés
Rendezvényszervezés Balaton
Gálavacsora Balatonfüreden
A program
A kora délutáni érkezést (14:00 óra) és a szobák elfoglalását követően egy welcome drink várja a program résztvevőit. 15:00 órától GPS-szel kombinált útvonalterves (itineres) kalandjátékon teheti próbára a csapat a tájékozódási képességeit Balatonfüred utcáin. A feladat teljesítése után kb. 17:45- től szakmai teszt nyújt további kihívást, amit eredményhirdetés és a trófeák kiosztása zár.
Ezt követően szabad program, wellness- és egyéb pihenési lehetőségek a hotel területén, vagy azon kívül (séta a Tagore sétányon), majd este 20:00 órától a hotel különtermében ünnepélyes gálavacsora zenés táncos mulatsággal kísérve, karaoke lehetőséggel karöltve. Másnap reggeli után hazautazás.

Az ajánlat letöltése itt!
Az ajánlatok iránymutatók, kedvcsinálók, természetesen a cégre szabott egyedi igényeket is meg tudjuk valósítani, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Amennyiben nem szeretne lemaradni új ajánlatainkról, akcióinkról, a lap alján tud feliratkozni hírlevelünkre!