.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Prémium rendezvények Budapesten
Exkluzív történelmi csapatépítés
Gróf Károlyi Györgyről
Gróf Károlyi György (Bécs, 1802. március 28. – Budapest, 1877. november 9.) főispán, királyi belső titkos tanácsos, magyar királyi főudvarmester, politikus, mecénás, az MTA egyik alapító tagja. Széchenyi István és Wesselényi Miklós mellett a reformkor egyik legnagyobb formátumú alakja volt. Az ő kastélyába invitáljuk Önöket egy vacsorára.
Károlyi Kastély alapítója
Történelmi csapatépítési
Stacks Image 326
Exkluzív rendezvények Kastélyban
Csapatépítés Kastélyban
A helyszínről
Fehérvárcsurgó Fejér megye északnyugati részén, Székesfehérvártól 20 km távolságra regényes, szép vidéken található település. A 6000 m2 - es Károlyi-kastély távol a nyüzsgő, rohanó várostól, mégis könnyen elérhető távolságban, magas színvonalú szolgáltatásokat kínál egy helyen a kikapcsolódni vágyó vendégeknek. A kastélynak egy 50 hektáros ősfás park és arborétum ad otthont, kis tóval és számos sétaútvonallal.

Beöltözős csapatépítő játékok
Történelmi céges rendezvény
Gálavacsora kastélyban
Rendezvényszervezés vidéken
A program
Az érkezést követően (14:00 óra) a szobák elfoglalása, majd a welcome drink elfogyasztása után 14.30-tól egy 45 perces tárlatvezetés a Kastélyban, utána rövid szabad program, mely lehet egy séta a parkban, vagy akár egy izgalmas meccs a Kastély alagsorában található ping-pong és csocsó asztalokon. 17.00-kor korhű ruhák érkeznek, melyekből mindenki választ és beöltözik a játékos esti programhoz, majd a kornak megfelelő, díszes gálavacsorán vesznek részt. A ruhák kiválasztásában és szakszerű felvételében hivatásos öltöztető fog segíteni! A részvevők az este folyamán selfie gépen örökíthetik meg a legviccesebb pillanatokat, a vacsora után pedig retro zenegépről választható zenékre, diszkófényekben bulizhatnak a szórakozni vágyók. Másnap reggeli után hazautazás.
Az ajánlat letöltése itt!
Az ajánlatok iránymutatók, kedvcsinálók, természetesen a cégre szabott egyedi igényeket is meg tudjuk valósítani, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Amennyiben nem szeretne lemaradni új ajánlatainkról, akcióinkról, a lap alján tud feliratkozni hírlevelünkre!