.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Prémium rendezvények Budapesten
Csapatépítés Kemencén
Kemence, a Börzsöny gyöngyszeme
A mintegy 600 km2 területű Börzsöny hegység Észak-Magyarországon, Pest- és Nógrád megyében fekszik, nagy része nemzeti park. A Börzsöny nagyon régóta lakott település, már évezredekkel ezelőtt is éltek a hegységben emberek, erre több emlék is utal a környéken. A gyönyörű panoráma és a tiszta levegő garantált!
Börzsönyi csapatépítés
Céges rendezvényszervezés
Börzsönyi céges buli
A helyszínről
A Feketevölgy Panzió a Börzsöny hegység északi részén, Kemence községtől 5 km-re található. Távol a nagyvárosok zajától, rossz levegőjétől, természetvédelmi területen a Csarna patak völgyében bújik meg. A kulináris élvezetek mellé a zöldellő erdő és a patak csobogása teszi teljessé az igazi feketevölgyi hangulatot. A gyönyörű környezetben a pihenés mellett az aktív kikapcsolódáshoz is adottak a lehetőségek: medence, jakuzzi, szauna, csocsó, ping-pong.

Rendezvények a Börzsönyben
Céges csapatépítés a Börzsönyben
Csapatéíptés bográcsozással
Csapatépítés a természetben
Céges buli a Börzsönyben
Csapatépítés Pest megyében
A program
A csapat ebédre érkezik a helyszínre, majd rövid pihenést követően a délután folyamán a szabadban megszervezett csapatépítő játékon vesznek részt, majd egy rövid frissítőkkel és süteményekkel bővített kávészünet után folytatód- nak a cégre specializált játékok. A játékok végén a győztesek ajándékot kapnak, illetve mindenki egy helyben készült lángossal és pezsgővel ünnepelheti a részvételt. Ezután szabadprogram, mely pihenésre, játékokra vagy akár egy rövid sétára is elegendő a közeli erdőkben. Este gondosan előkészített alapanyagokból a résztvevők főzhetik meg a vacsorát kint a szabadban, bográcsban. Az este folyamán profi DJ gondoskodik majd a fergeteges hangulatról. Másnap reggel reggeli után elutazás. A ház 40 fő felett kizárólagos használatba vehető!
Az ajánlat letöltése itt!
Az ajánlatok iránymutatók, kedvcsinálók, természetesen a cégre szabott egyedi igényeket is meg tudjuk valósítani, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Amennyiben nem szeretne lemaradni új ajánlatainkról, akcióinkról, a lap alján tud feliratkozni hírlevelünkre!