.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Prémium rendezvények Budapesten
Karácsony a Mátrában
A Mátra
A Mátra varázsa a csend, a nyugalom és kristálytiszta oxigéndús levegő. Ezt kínálja a hegyek által közrefogott csodálatos erdei környezetben fekvő Mátrafüred. Az égig érő fenyők, a völgyben csobogó patak, árnyas zugok mellett, egész évben a friss levegő, rengeteg természeti kincs és maximális vendégszeretet várja az ide látogatókat.
Karácsony a Mátrában
Csapatépítés télen
A helyszínről
2020-ban egy mítosz született újjá az AVAR Hotel ****superior képében, ahol a múlt és jelen találkozásában rengeteg emlék tör elő, ami a mai kor igényeire formálva új élményekkel csábít, melyet egyszer mindenkinek át kell élnie! A több mint 40 éves múltra visszatekintő szálloda a Mátra hegység déli oldalán, Mátrafüred festői településén terül el, mely minden évszakban megannyi lehetőséget kínál. A kényelmes, panorámás szobák garantálják az önfeledt pihenést, a számos kikapcsolódási lehetőség, mint például a wellness részleg, bowling, stb. feledhetetlen élményeket kínálnak!
Prémium rendezvényszervezés
Prémium rendezvény a Mátrában
Prémium rendezvény a Mátrában
A program
A kora délutáni érkezést követően vezetett túrán mutatjuk be a környék nevezetességeit, a kirándulás kiindulási- és visszaérkezési pontja a hely híres forralt borosa lesz, itt kellő bemelegítést kapnak a résztvevők:-). A kinti program után hagyunk időt a wellness- és egyéb pihenési lehetőségekre, majd este a hotel különtermében ünnepélyes évzáró gálavacsorát tervezünk vezetői évértékeléssel, majd éjfélig buli, DJ-vel, karaokeval. Másnap reggeli után elutazás.
Exkluzív tárgyalás  megszervezése
Professzionális rendezvényszervezés
Mátrafüredi rendezvény
Gálavacsora a Mátrában
Az ajánlat letöltése itt!
Az ajánlatok iránymutatók, kedvcsinálók, természetesen a cégre szabott egyedi igényeket is meg tudjuk valósítani, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Amennyiben nem szeretne lemaradni új ajánlatainkról, akcióinkról, a lap alján tud feliratkozni hírlevelünkre!