.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Prémium rendezvények Budapesten
A fontos döntések helyszíne
Mind a kisebb vállalkozások, mind a nagyobb, multinacionális cégek sikeres jövőjének az egyik alapja a megfelelő döntéshozatal, melyben a cég különböző egységeinek vezetői egyaránt részt vesznek.
A menedzsment meetingek tehát rendkívül fontosak: A cég vezetői ezen az értekezleten tudnak egymással érdemben egyeztetni, különböző témákat megvitatni és közös nevezőre jutni. Ennek helyszíne jellemzően a saját iroda meeting terme, azonban hogy még aktívabb párbeszédek és konstruktívabb eredmények tudjanak születni, ajánlott külső helyszíneket is igénybe venni a döntéshozó megbeszélések színhelyéül.
A környezeten kívül fontos a résztvevők komfort érzetének növelése is, melyet egy több fogásos reggelivel könnyen el tudunk érni.
A fentiek kapcsán ajánljuk figyelmükbe Villásreggeli ajánlatunkat, mely a több, mint 125 éves múlttal és történelmi hagyományokkal rendelkező, elegáns Gundel Étteremben kerül megrendezésre!
Üzleti reggeli a Gundelben
Programunk reggel 8 órától veszi kezdetét, melynek első részében egy bőséges reggelit biztosítunk a résztvevőknek (csak ízelítőként: mangalica kolbász, szélben szárított sonka, habart tojás friss lecsóval, magyar sajtok aszalt gyümölcsökkel, Gundel édes és sós péksütemény válogatás, frissen préselt zöldség- és gyümölcslevek és még sok más finomság), majd pedig teret adunk a céges témák megbeszélésére egy saját használatú külön teremben. Opcionálisan üzleti moderátort is tudunk biztosítani az eseményhez, aki még a kényesebb témák profi megvitatatásának levezénylésében is hasznos segítséget tud nyújtani!
Exkluzív villásreggeli
Céges reggeli
Üzleti fogás a Gundelben
Üzleti villásreggeli a Gundelben
Csapatépítő a Gundelban
Céges reggeli szervezés
Az ajánlat letöltése itt!
Az ajánlatok iránymutatók, kedvcsinálók, természetesen a cégre szabott egyedi igényeket is meg tudjuk valósítani, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Amennyiben nem szeretne lemaradni új ajánlatainkról, akcióinkról, a lap alján tud feliratkozni hírlevelünkre!