.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Prémium rendezvények Budapesten
Kalandok a Hűség városában
Egy csepp történelem
Sopron, az ókorban latinul: Scarbantia, mintegy hatvanezer lakosú megyei jogú város Győr-Moson-Sopron megyében, a soproni borvidék központja, a Soproni járás székhelye. „A leghűségesebb város” Magyarország egyik legrégebbi városa. Műemlékekben a második leggazdagabb település Magyarországon.
Csapatépítés Sopronban
A hotelről
A hangulatos négycsillagos Hotel Sopron igazi vendégszeretettel várja Önöket az osztrák-magyar határ közelében, csupán néhány lépésre a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron óvárosára, valamint annak jelképére, a Tűztoronyra. A szálloda prémium szobákkal, Privilege Lakosztállyal, Sky wellnesszel és feszített víztükrű medencével várja vendégeit. A teljes kikapcsolódás receptje: kemény munka a fitneszteremben, lazítás és könnyed beszélgetés a finn szaunában, egy kellemes masszázs és csobbanás a fűtött medencében.
Rendezvény a Hotel Sopronban
Céges rendezvény Sopronban
Céges csapatépítő szervezés
Soproni csapatépítés
A program
Érkezés a kora délutáni órákban, a szobák elfoglalása után indulás a különjárat kisvonattal egy soproni városnéző körútra, majd a híres Harrer csokigyár meglátogatása, ahol a csokikészítés rejtelmeinek megismerése mellett lehetőség van a helyben készült édességek megkóstolására és megvásárlására is. A hotelbe visszaérkezve időt hagyunk a pihenésre, illetve az aktív kikapcsolódásra a hotel gazdag szolgáltatásainak segítségével. A különteremben felszolgált gálavacsora előtt még egy játékos kvízre invitáljuk a résztvevőket, a vacsora után pedig DJ gondoskodik a fergeteges hangulatról. A kaland a reggeli elfogyasztásával és hazautazással ér véget.
Céges programok Sopronban
Csapatépítés szervezés Sopron
Céges rendezvények Sopronban
Prémium rendezvény Sopron
Az ajánlat letöltése itt!
Az ajánlatok iránymutatók, kedvcsinálók, természetesen a cégre szabott egyedi igényeket is meg tudjuk valósítani, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Amennyiben nem szeretne lemaradni új ajánlatainkról, akcióinkról, a lap alján tud feliratkozni hírlevelünkre!