.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Prémium rendezvények Budapesten
Csapatépítés Herceghalmon
A Zsámbéki medencéről
A Zsámbéki-medence a Budai-hegység, a Pilis, a Gerecse hegyvonulatai és az Etyeki-dombság lankái között húzódik, Budapest központjától alig 30 kilométerre a Dunazug-hegyvidék területén. A medence belseje kisvízfolyásokkal tagolt enyhén hullámzó síkság, melynek nagy részét mezőgazdasá- gi földek foglalják el.
Herceghalom céges rendezvény
A hotelről
Közép-Magyarország egyik legszebb business és wellness szállodája Pest megye nyugati kapujában, Budapesttől 15 percre, Herceghalmon található. Az ABACUS Hotel**** inspiráló légköre, innovatív környezete, egyedülálló rendez- vénykapacitása és újraértelmezett gasztronómiai filozófiája miatt az üzleti és szellemi élet közösségi tere. Az Abacus Wellness a felfrissülési lehetőségek széles skáláját kínálja: fürdővilág, több mint 50 féle arc és testkezelés, masszázsok, szaunakabinok, fitneszterem, Vitamin Bár, selfness programok segítik a nyugodt feltöltődést.

Csapatépítés az Abacusban
Konferencia Herceghalmon
Csapatépítés az Abacus Hotelben
Abacus gálavacsora
Rendezvény a Hotel Abacusban
Rendezvényszervezés Pest megyében
Rendezvények az Abacusban
A program
A vendégek reggel érkeznek a szállodába, majd egy frissítő kávészünet után kezdetét veszi a csapa- tépítés. A munkatársaknak délelőtt szellemi kihívásokban, délután pedig a szabadban, fizikai erőpróbákban lesz részük, közben egy svédasztalos ebéd alatt pihenhetik ki a fáradalmaikat. A délutáni csapatépítés után időt hagyunk a hotelben található wellness részleg meglátogatására is. A szabad program után egy ültetett gálavacsorával zárjuk a csapatépítést, melynek kisérőprogramjaként karaoke vagy hasonló zenés-táncos mulatságot szervezünk. Másnap reggeli után hazautazás.

Az ajánlat letöltése itt!
Az ajánlatok iránymutatók, kedvcsinálók, természetesen a cégre szabott egyedi igényeket is meg tudjuk valósítani, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Amennyiben nem szeretne lemaradni új ajánlatainkról, akcióinkról, a lap alján tud feliratkozni hírlevelünkre!