.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Prémium rendezvények Budapesten
Mi azon dolgozunk, hogy a legjobb programokat állítsuk Önöknek össze, ezért csak olyan helyszínekkel és, szolgáltatókkal dolgozunk, akik megbízhatóak és a legmagasabb minőséget képviselik! Lássuk a legújabb, legtrendibb ajánlatainkat!
Prémium rendezvény az Abacusban
Egész napos csapatépítés Herceghalmon
30-100 fős létszám között javasoljuk a Budapest közelében elhelyezkedő 4 csillagos szállodát és a szellemi- és fizikai kihívásokkal, játékos csapatszellem erősítő játékokkal teletűzdelt programunkat! Részletek
Exkluzív csapatépítés
Exkluzív balatoni csapatépítés
Őszi vagy tavaszi programként ajánljuk ezt a gyönyörű, műemlék hotelt, és egy, a helyszínhez illő kalandjátékot, mely nemcsak közelebb hozza egymáshoz a munkatársakat, de még izgalmakban és szórakozásban sem lesz hiány. Tovább..
Történelmi céges program
Kosztümös csapatépítés Gróf Károlyi György Kastélyában
Egy estére visszamegyünk az időben a XIX. század elejére és csapunk egy felejthetetlen bulit egy gyertyafényes vacsorával és egy izgalmas játékkal! A pillanatok megörökítésére korlátlan használatú szelfie gépet biztosítunk!
További információ
Természetes csapatépítés
Zavartalan nyugalom a Börzsönyben
Szeretnének elvonulni a világ forgataga elől? Tudunk egy helyet, ahol még a mobiltelefonok sem működnek!:-) Ezen a helyen senki és semmi nem zavarhatja meg a csapatépítő játékokat és nyugodtan bulizhatnak, nem fogja a többi vendég éjfélkor kikapcsoltatni a zenét!
Tovább..
Céges karácsonyi program
Karácsonyi ajánlat
Egy nehéz és sikeres év végén mindenkinek jár a szórakozás! Mi ehhez egy havas tájat és egy vadonatúj szállodát ajánlunk egy kis mozgással és egy fergeteges bulival kiegészítve. Érdekel!
Prémium reggeli a Gundelben
Üzleti reggeli a Gundelban
Egy kis felüdülés lehet a mindennapokban a menedzsmenttel vagy üzletfelekkel eltöltött villásreggeli a munkahelyen kívül. Programunkat elsősorban ünneplés céljára vagy kényes témák megvitatására ajánljuk! Részletek..
Csapatépítés Sopronban
Kalandozzunk Sopronban
Sopron az ország második helyén áll a fellelhető műemlékek számának tekintetében. Vigye el munkatársait ebbe a gyönyörű városba, a programokról és a tökéletes szállásról mi gondoskodunk. Tovább..
Csapaptépítés a Noé Állatotthonban
Csapatépítés kicsit másképp
Miért is ne segíthetnénk másoknak is, miközben mi is jól érezzük magunkat? Egyedülálló lehetőséget kínálunk!
Érdekel!
Vacsora prémium ügyfeleknek
A Királyi vacsora
Ezt a programot a legfontosabb üzleti partnerek és top vezetők elkápráztatására találtuk ki, minden pillanata az exkluzivitásról és a luxusról szól!
Részletek
Az ajánlatok iránymutatók, kedvcsinálók, természetesen a cégre szabott egyedi igényeket is meg tudjuk valósítani, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Amennyiben nem szeretne lemaradni új ajánlatainkról, akcióinkról, a lap alján tud feliratkozni hírlevelünkre!