.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Prémium rendezvények Budapesten
Karitatív csapatépítés
Segítsünk be a Noé Állatotthonnak!
Magyarországon ma több tízezer állat tengeti az életét gazdi (és szerető család) nélkül, többségük sajnos kénytelen az utcákon kóborolva túlélni a megpróbáltatásokat. Ez azonban még a legszerencsésebb kutyusoknál is csak néhány évig tartó életet jelenthet, egészséges étel (=rendszeres tápanyag) bevitel és orvosi vizsgálatok (=oltások) nélkül konkrétan halálra ítélt állatokról beszélünk. Arról nem is szólva, hogy a gondozatlan és nem ivartalanított kóbor kutyák kontrollálatlan szaporulata tovább növeli ezen hátrányos helyzetű élőlények jövőbeni számát. Az elmúlt évtizedben több kormányzati intézkedés is történt ezen folyamat megfordítása érdekében (kötelező chip beültetés, szigorúbb törvényi szabályozás), melyek mellett azonban kiemelten fontosnak tartjuk társadalmi szerepvállalásunkat is.
Karitatív csapatépítés Budapest
A helyszínről
A civil, rendszeres állami támogatást nélkülöző állatmen- helyek közül magasan kiemelkedik a Noé Állatotthon Alapítvány, mely közel 30 éve foglalkozik rászoruló állatok gondozásával. A több mint 1200 állat gondviselése és egészségügyi ellátása erőn felüli hozzáállást követel meg a főként önkéntesekből álló Noé Állatotthon Csapatától. A több mint 8 hektáros területen nemcsak kutyáknak és macskáknak biztosítják a második esély lehetőségét, pónilovak, rókák, struccok, lovak, kecskék, teknősök, medvék is itt találták meg ideiglenes vagy végleges otthonukat.
Csapatépítés kutyákkal
Kutyás csapatépítés
Csapatépítés másképp
Céges látogatás a Noé Állatotthonban
Programajánlatunk részeként betekintést nyerhetnek az állatmenhely működésébe, belülről láthatják a csodafarm napi életét, testközelből tapasztalhatják meg ezen színes élettér báját, szeretetét. Az alapítvány sokat tapasztalt dolgozóin keresztül érdekes történeteket, állati sorsokat ismerhetnek meg a résztvevők. A macskák szerelmesei a MacsKaland számos lakójával feledtethetik napi gondjaikat. A tárlatvezetést követően a menhely lakóival személyre szabott kutyasétáltatást ajánlunk, amivel igazán belophatjuk magunkat a négylábúak szívébe! Amellett hogy saját magunkat is kipróbálhatjuk "gazdiként", a kiválasztott kutyusok legalább egy séta erejére úgy érezhetik, tartoznak valakihez. Érkezéskor welcome drinkek és sós sütemények kerülnek felszolgálásra, később pedig húsmentes ebédet kínálunk mellyel szintén az állatok védelme mellett szeretnénk kiállni.
A részvételi díj anyagi támogatást is tartalmaz a Noé Állatotthon felé, ám az igazi adomány az a rájuk szentelt idő amit ezen ártatlan de mégis sanyarú sorsú állatokkal töltenek Vendégeink! És ki tudja, hátha többen mennek haza mint ahányan érkeztek.... :)
Céges rendezvény támogatásként
Adomány és csapatépítés
Segítség és csapatépítés
Rendezvényszervezés állatotthon
Az ajánlat letöltése itt!
Az ajánlatok iránymutatók, kedvcsinálók, természetesen a cégre szabott egyedi igényeket is meg tudjuk valósítani, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Amennyiben nem szeretne lemaradni új ajánlatainkról, akcióinkról, a lap alján tud feliratkozni hírlevelünkre!