.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Prémium rendezvények Budapesten
Királyi vacsora
Egy este a Gödöllői Királyi Kastélyban
Ezen programunkat elsősorban azon ügyfeleink részére kínáljuk, akik igazán különleges és páratlan élménnyel szeretnék lenyűgözni külföldi partnereiket, kiemelt üzletfeleiket vagy éppen vezető beosztású kollégáikat.
Gálavacsora a Kastélyban
A résztvevőket a délutáni órákban a Hősök teréről, minden igényt kielégítő, kényelmes, luxus járművekkel szállítjuk a XIX. századi gödöllői Királyi Kastélyba, mely Magyarország legnagyobb beépített alapterületű barokk műemlék együttese. Itt egy exkluzív tárlatvezetés során olyan izgalmas helyekre kalauzoljuk el vendégeinket, melyek egy átlagos vendég szeme elől rejtve vannak.
Elegáns vacsora Gödöllőn
Egy este a Királyi Kastélyban
Lovarda prémium vacsora
Céges vacsora prémium üzletfeleknek
A gálavacsora 20 órától veszi kezdetét a kastély márványborítású, aranyozott stukkókkal ékesített dísztermében, ahol a vendégek a magyar gasztronómia kiemelkedő fogásait ismerhetik meg korlátlan italfogyasztás mellett. Az étkezés eleganciáját Bábel Klára Artisjus Díjas hárfaművész előadásával még magasabbra emeljük, mely miliő egy életre szóló emléket ad a program résztvevőinek.
Vacsorát követően a résztvevőket Budapestre visszavisszük, azonban opcionálisan van lehetőség a szomszédos Erzsébet Királyné Szállodában való éjszakai elhelyezésre is!
Prémium rendezvényszervezés Budapest
Prémium gálavacsora programok
Vacsora a Gödöllői Kastélyban
Exkluzív vacsora Gödöllőn
Az ajánlat letöltése itt!
Az ajánlatok iránymutatók, kedvcsinálók, természetesen a cégre szabott egyedi igényeket is meg tudjuk valósítani, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Amennyiben nem szeretne lemaradni új ajánlatainkról, akcióinkról, a lap alján tud feliratkozni hírlevelünkre!